Първи поглед към сериала предистория на „Полет над кукувиче гнездо“

Сара Полсън ще въплъти злата сестра в „Рачид“ (снимки)

Сара Полсън влиза в образа на сестра Рачид в едноименния сериал на „Нетфликс“. - Първи поглед към сериала предистория на „Полет над кукувиче гнездо“

Сара Полсън влиза в образа на сестра Рачид в едноименния сериал на „Нетфликс“.

Почти три години след заявката на „Нетфликс“ за сериал предистория на „Полет над кукувиче гнездо“, проектът на Райън Мърфи е завършен и ще тръгне през есента. „Рачид“ е разработена от Райън Мърфи като част от договора му с компанията, а в главната роля на злата сестра Рачид влиза неговата любимка Сара Полсън.

Премиерата на сериала е насрочена за 18 сепември.

Сара Полсън и Синтия Никсън в сцена от „Рачид“.

„Рачид“ е проект на Мърфи и Иън Бренан. В продуцентския екип влизат Майкъл Дъглас, продуцирал и филма на Милош Форман от 1975 г., и Полсън. Действието се развива в средата на ХХ век, когато Милдред Рачид получава работа като сестра в психиатрична болница. Сериалът ще проследи първите дни на сестрата в здравното заведение и еволюцията ѝ до чудовището, което познаваме от романа на Кен Киси от 1962 г.

В ролите ще видим още Шарън Стоун, Синтия Никсън, Фин Уитрок, Аманда Плъмър, Кори Стол, Софи Оконедо, Винсънт Д’Онофрио, Хънтър Париш и други.

Америка за България

Шарън Стоун в сериала на Райън Мърфи.

В първите сцени от сериала Рачид все още не е чудовището, което познаваме от „Полет над кукувиче гнездо“.

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3