Първи поглед към сериала предистория на „Полет над кукувиче гнездо“

Сара Полсън ще въплъти злата сестра в „Рачид“ (снимки)

Сара Полсън влиза в образа на сестра Рачид в едноименния сериал на „Нетфликс“. - Първи поглед към сериала предистория на „Полет над кукувиче гнездо“

Сара Полсън влиза в образа на сестра Рачид в едноименния сериал на „Нетфликс“.

Почти три години след заявката на „Нетфликс“ за сериал предистория на „Полет над кукувиче гнездо“, проектът на Райън Мърфи е завършен и ще тръгне през есента. „Рачид“ е разработена от Райън Мърфи като част от договора му с компанията, а в главната роля на злата сестра Рачид влиза неговата любимка Сара Полсън.

Премиерата на сериала е насрочена за 18 сепември.

Сара Полсън и Синтия Никсън в сцена от „Рачид“.

„Рачид“ е проект на Мърфи и Иън Бренан. В продуцентския екип влизат Майкъл Дъглас, продуцирал и филма на Милош Форман от 1975 г., и Полсън. Действието се развива в средата на ХХ век, когато Милдред Рачид получава работа като сестра в психиатрична болница. Сериалът ще проследи първите дни на сестрата в здравното заведение и еволюцията ѝ до чудовището, което познаваме от романа на Кен Киси от 1962 г.

В ролите ще видим още Шарън Стоун, Синтия Никсън, Фин Уитрок, Аманда Плъмър, Кори Стол, Софи Оконедо, Винсънт Д’Онофрио, Хънтър Париш и други.

ФАНТАСТИКО И УНИЦЕФ

Шарън Стоун в сериала на Райън Мърфи.

В първите сцени от сериала Рачид все още не е чудовището, което познаваме от „Полет над кукувиче гнездо“.

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах