Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Първи поглед към сериала предистория на „Полет над кукувиче гнездо“

Сара Полсън ще въплъти злата сестра в „Рачид“ (снимки)

Сара Полсън влиза в образа на сестра Рачид в едноименния сериал на „Нетфликс“. - Първи поглед към сериала предистория на „Полет над кукувиче гнездо“

Сара Полсън влиза в образа на сестра Рачид в едноименния сериал на „Нетфликс“.

Почти три години след заявката на „Нетфликс“ за сериал предистория на „Полет над кукувиче гнездо“, проектът на Райън Мърфи е завършен и ще тръгне през есента. „Рачид“ е разработена от Райън Мърфи като част от договора му с компанията, а в главната роля на злата сестра Рачид влиза неговата любимка Сара Полсън.

Премиерата на сериала е насрочена за 18 сепември.

Сара Полсън и Синтия Никсън в сцена от „Рачид“.

„Рачид“ е проект на Мърфи и Иън Бренан. В продуцентския екип влизат Майкъл Дъглас, продуцирал и филма на Милош Форман от 1975 г., и Полсън. Действието се развива в средата на ХХ век, когато Милдред Рачид получава работа като сестра в психиатрична болница. Сериалът ще проследи първите дни на сестрата в здравното заведение и еволюцията ѝ до чудовището, което познаваме от романа на Кен Киси от 1962 г.

В ролите ще видим още Шарън Стоун, Синтия Никсън, Фин Уитрок, Аманда Плъмър, Кори Стол, Софи Оконедо, Винсънт Д’Онофрио, Хънтър Париш и други.

Шарън Стоун в сериала на Райън Мърфи.

В първите сцени от сериала Рачид все още не е чудовището, което познаваме от „Полет над кукувиче гнездо“.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg