Найден Тодоров и Даниел Хоуп

Този текст е публикуван преди повече от 2 години

Първи трейлър към игралния филм „Том и Джери“ (видео)

Анимационните котка и мишка са поставени в реална околна среда

Том и Джери влизат в реалния свят, където в сложните им взаимоотношения ще се намеси героинята на Клоуи Грейс Мориц. Илюстрация: „Уорнър брос“ - Първи трейлър към игралния филм „Том и Джери“ (видео)

Том и Джери влизат в реалния свят, където в сложните им взаимоотношения ще се намеси героинята на Клоуи Грейс Мориц. Илюстрация: „Уорнър брос“

Любимите на всички анимационни герои Том и Джери се завръщат – „Уорнър брос“ показа първи трейлър към игралния филм „Том и Джери“. От студиото са решили да запазят водещите персонажи анимационни, но да променят околната им среда с реални актьори и снимачна площадка.

Сценарист на филма е Кевин Костело, режисьор е Тим Стори. За основа на филма, разбира се, служат класическите герои Том и Джери на Джоузеф Барбара и Уилям Хана.

Във филма участва младата актриса Клоуи Грейс Мориц, която ще влезе в образа на организатор на събития, заела се с провеждането на сватба в луксозен хотел. Но още първата задача ще я затрудни – да се отърве от нахална малка мишка (Джери), която се е настанила в сградата. Котаракът Том е нает да отстрани вредителя и както обичайно става, той се проваля многократно с поставената му задача. Но двамата с Джери скоро се съюзяват с персонажа на Мориц, за да се спасят от служител на хотела, решил да отстрани тях тримата. Предвид 80-годишната нестихваща вражда между Том и Джери, това е нова стъпка в техните взаимоотношения.

Премиерата на игралния „Том и Джери“ е насрочена за март 2021 г.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Смесването на реалност и анимация в този сюжет предизвика смесени чувства у потенциалните зрители. И феновете, и критиците не са безразлични в оценките си. Някои изтъкнаха за неуместно намесването на Клоуи Грейс Мориц, защото се опасяват, че тя ще отвлече вниманието от Том и Джери. Други приветстват творческото решение и сравняват продукцията с „Космически забивки“, където сред популярни лица на баскетболисти се движеха героите от „Луни тюнс“. А някои се благодарят, че „Уорнър брос“ не са решили да пренесат в реалния свят и двамата основни герои – тъкмо това се опитаха да направят игралните „Соник“ и „Котките“, но и двата проекта получиха яростен отпор от феновете и филмите трябваше да бъдат преработвани преди премиерите си.

Игралният „Том и Джери“ е поредният проект в дългата история на двамата герои на екран. От 1940 г. насам, когато за първи път се появяват пред зрителите, са им посветени 164 късометражни филмчета, редица тв сериали и няколко филма.

Фоби

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах