Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Първи трейлър на филма по делото на Деп и Хърд

Проследява съдебния процес, но и личния живот на двамата бивши съпрузи

Марк Хапка като Джони Деп. Снимка: Стопкадър - Първи трейлър на филма по делото на Деп и Хърд

Марк Хапка като Джони Деп. Снимка: Стопкадър

Джони Деп и Амбър Хърд отново се изправят един срещу друг в съдебната зала – този път в трейлъра на игралния филм „Hot Take: The Depp/Heard Trial“, почти историческа възстановка на съдебния процес между бившите съпрузи по-рано тази година. Продукцията е на американската платформа „Туби“ и впечатлява с бързината на производството си, премиерата е на 30 септември. Стрийминг услугата е безплатна, но към момента няма покритие в България.

В главните роли на Деп и Хърд влизат съответно Марк Хапка и Мегън Дейвис. Съдейки по първия поглед към филма, той ще се опита да запази обективност и ще представи поравно и двете страни в спора.

„Това не е живот, никой не бива да преживява това“, казва Хапка в образа на Деп.

„Имам право да разкажа какво ми се случи“, чува се Дейвис като Хърд в друг кадър.

Ще бъде проследено не само самото дело, което ббе водеща тема в почти всички новинарски издания в продължение на два месеца, но и реакциите на феновете на актьорите в социалните мрежи и особено очернящата кампания срещу Хърд.

„Hot Take“ ще представи както делото, така и връзката на двамата актьори. Съдебният процес завърши през юни с победа за Деп, след като заседателите прецениха, че Хърд е оклеветила бившия си съпруг със зла умисъл и оцениха престъплението на малко над 10 млн. долара. Хърд обаче също си издейства обезщетение по свои контраобвинения за клевета и получи 2 млн. долара от Деп.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg