Найден Тодоров и Камий Тома

Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Първи трейлър на „Как се запознах с баща ви“

Спиноф на „Как се запознах с майка ви“ за времето, в което „винаги има къде другаде да бъдеш и с кого друг да си“

Група млади хора отново ще опитат да разгадаят тайните на живота и любовта, но в по-различно време, когато срещите се уговарят в смартфон приложения. Снимка: Хулу - Първи трейлър на „Как се запознах с баща ви“

Група млади хора отново ще опитат да разгадаят тайните на живота и любовта, но в по-различно време, когато срещите се уговарят в смартфон приложения. Снимка: Хулу

Трудностите на любовния живот през 2022 г. ще разглежда новият сериал „Как се запознах с баща ви“, спиноф на „Как се запознах с майка ви“. В новата история Хилари Дъф е в ролята на Софи, младо момиче в Ню Йорк в търсене на любовта и женска версия на Тед Мосби от оригиналния сериал.

Първият трейлър на предстоящия първи сезон ще представи Софи в търсене на „следващата велика любовна история“ – тежко начинание, в което приятелите ѝ ще помогнат. Разказът ще бъде представен по метода на „Как се запознах с майка ви“ и основният наратив ще върви в ретроспективни елементи. В ролята на разказвач на историята и по-възрастната версия на Софи влиза Ким Катрал („Сексът и градът“).

„През 2022 г. беше трудно да живееш в момента – казва Катрал в трейлъра. – Винаги имаше друго място, на което да бъдеш, друг човек, с който да си.“

Следват кадри на поредица от неуспешни срещи на Софи, включително с мъж, който признава, че току-що пристига от среща с друга жена.

„Тази година съм била на 87 срещи от Тиндър“, казва тя.

Подобно на „Как се запознах с майка ви“, главната героиня ще има обкръжение от приятели, предимно млади хора без сериозни връзки, които също като нея се опитват да разгадаят тайните на живота и любовта във време, когато един жълт чадър няма магически да те доведе до любовта на живота ти.

Сценарият е на Айзък Аптакър и Елизабет Бергер. Дъф е в екипа с продуценти.

Първият сезон на сериала ще тръгне на 18 януари в платформата на „Хулу“ и ще има 10 епизода.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах