VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Първи трейлър на осмия „Малки жени“ (видео)

В звездния състав на филма на Грета Геруиг са Мерил Стрийп, Лора Дърн, Сърша Ронан, Тимоти Шаламе и Ема Уотсън

Сестрите Марч в новия филм по „Малки жени“ на Грета Геруиг - Първи трейлър на осмия „Малки жени“ (видео)

Сестрите Марч в новия филм по „Малки жени“ на Грета Геруиг

Излезе първият трейлър към филма „Малки жени“, адаптация на младата режисьорка Грета Геруиг („Лейди Бърд“) по романа на Луиза Мей Олкът от 1868 г. Продукцията трябва да тръгне на голям екран за коледните празници тази година.

Това е осмата реализация за голям екран на историята на сестрите Марч. Действието се развива през 1860-те години в Нова Англия, в годините след Гражданската война. Геруиг отново ще работи със звездите си от „Лейди Бърд“ Сърша Ронан (Джо Марч) и Тимоти Шаламе (Лори).

Към тях ще се присъединят Мерил Стрийп като лелята на сестрите, Лора Дърн в образа на майка им, както и Ема Уотсън, Флорънс Пю и Елиза Сканлън съответно в ролите на Мег, Ейми и Бет.

Вижте още: ПЪРВИ КАДРИ КЪМ „МАЛКИ ЖЕНИ“ НА ГРЕТА ГЕРУИГ

Америка за България

През 2016 г., когато стана ясно, че ще се работи по нова адаптация на романа на Олкът, като режисьор на филма бе обявена Сара Поли. По-късно тя бе заменена от Геруиг, която преработи и сценария. Ема Уотсън влезе в актьорския състав на мястото на Ема Стоун, която не можа да участва в продукцията заради несъответствие между графика ѝ и този на филма.

Световната премиера на „Малки жени“ е насрочена за 25 декември 2019 г.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg