Първи трейлър на осмия „Малки жени“ (видео)

В звездния състав на филма на Грета Геруиг са Мерил Стрийп, Лора Дърн, Сърша Ронан, Тимоти Шаламе и Ема Уотсън

Сестрите Марч в новия филм по „Малки жени“ на Грета Геруиг - Първи трейлър на осмия „Малки жени“ (видео)

Сестрите Марч в новия филм по „Малки жени“ на Грета Геруиг

Излезе първият трейлър към филма „Малки жени“, адаптация на младата режисьорка Грета Геруиг („Лейди Бърд“) по романа на Луиза Мей Олкът от 1868 г. Продукцията трябва да тръгне на голям екран за коледните празници тази година.

Това е осмата реализация за голям екран на историята на сестрите Марч. Действието се развива през 1860-те години в Нова Англия, в годините след Гражданската война. Геруиг отново ще работи със звездите си от „Лейди Бърд“ Сърша Ронан (Джо Марч) и Тимоти Шаламе (Лори).

Към тях ще се присъединят Мерил Стрийп като лелята на сестрите, Лора Дърн в образа на майка им, както и Ема Уотсън, Флорънс Пю и Елиза Сканлън съответно в ролите на Мег, Ейми и Бет.

Вижте още: ПЪРВИ КАДРИ КЪМ „МАЛКИ ЖЕНИ“ НА ГРЕТА ГЕРУИГ

Америка за България

През 2016 г., когато стана ясно, че ще се работи по нова адаптация на романа на Олкът, като режисьор на филма бе обявена Сара Поли. По-късно тя бе заменена от Геруиг, която преработи и сценария. Ема Уотсън влезе в актьорския състав на мястото на Ема Стоун, която не можа да участва в продукцията заради несъответствие между графика ѝ и този на филма.

Световната премиера на „Малки жени“ е насрочена за 25 декември 2019 г.

Bookshop 728×90