Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Първи трейлър на „Междузвездни войни 7“

Лазерният меч на Дарт Вейдър - във формата на кръст

Непознат симпатичен робот се е втурнал нанякъде в трейлъра. - Първи трейлър на „Междузвездни войни 7“

Непознат симпатичен робот се е втурнал нанякъде в трейлъра.

„Имаше пробуждане – усетихте ли го? Тъмната страна и светлата…“, чуваме зловещ глас, точно преди Хилядолетният сокол на Хан Соло да се извиси в кадър и да прозвучи емблематичната тема от поредицата „Междузвездни войни“. Епизод 7 – „Силата се пробужда“ излиза на екран на 18 декември догодина, но продуцентите започват да настървяват феновете още отсега.

Това 88-секундно видео бе страстно очаквано от почитателите на звездната сага. Освен космическия кораб на Хан Соло, в първия трейлър виждаме симпатичен робот, който се придвижва върху кълбо, гонка с надземни шейни в пустинни пейзажи като че ли на родната планета на Анакин Скайуокър Татуин… Накрая се появява може би самия Дарт Вейдър – в гръб, лазерният му меч е във формата на кръст.

Без повече обяснения, вижте видеото:

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg