Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Първи трейлър на „Вечните“ с Анджелина Джоли и Салма Хайек (видео)

Носителката на „Оскар“ за режисура Клои Джао сама предложила на „Марвел“ проект за извънземна раса, която живее инкогнито на Земята

Героинята на Анджелина Джоли черпи енергия от Космоса, за да създава оръжия. - Първи трейлър на „Вечните“ с Анджелина Джоли и Салма Хайек (видео)

Героинята на Анджелина Джоли черпи енергия от Космоса, за да създава оръжия.

„Марвел студиос“ пусна първи пълен трейлър към „Вечните“ – скок на режисьорката Клои Джао от оскаровия „Земя на номади“ във вселената на супергероите. Филмът ще разкаже за безсмъртната извънземна раса Вечните, които живеят инкогнито на Земята от хиляди години. Те притежават различни свръхсили, някои от тях имат извънредна физическа сила, други могат да летят и т.н.

„Вечните“ не откроява един главен герой, но ако трябва да се изтъкне водеща роля, то тя е поверена на Джема Чан, която играе Серси, посочва Кевин Файги, продуцент на филмите на „Марвел“, пред „Варайъти“. Представена като музеен куратор, Серси е емоционална Вечна, която има силата да пренарежда материята.

Мнозина от актьорите в състава са популярни лица – Ричард Мадън ще играе водачът на Вечните, той може да лети, да изстрелва лъч с космическа енергия от очите си и притежава свръхсила. Анджелина Джоли е Тена, безстрашен воин, която може да създава оръжия посредством енергия, почерпена от Космоса. Салма Хайек е Ейджак, спиритуалния лидер на Вечните. Кит Харингтън влиза в образа на Дейн Уитман, Черния рицар. Лорън Ридлоф е Макари, първият глух супергерой във вселената на „Марвел“, Брайън Тайри Хенри е Фастос, първият открит хомосексуален супергерой.

Джао сама е предложила на Файги и „Марвел студиос“ проекта си за продукция, която да разкаже за Вечните. На тазгодишните награди „Оскар“ тя бе едва втората жена в историята на Американската филмова академия, отличена със статуетката за режисура. „Земя на номади“ се увенча и с най-добър филм и най-добра актриса за Франсис Макдорманд.

Световната премиера на „Вечните“ е на 5 ноември.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg