POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Първият азиатски супергерой на „Марвел“ (видео)

Съвършеният кунгфу убиец в опит да избяга от терористичната група „Десетте пръстена“, водена от баща му

Симу Лиу в образа на Шан-чи - Първият азиатски супергерой на „Марвел“ (видео)

Симу Лиу в образа на Шан-чи

„Дисни“ пусна тийзър на първия си филм с азиатски супергерой. „Шан-чи и Легендата на десетте пръстена“ на „Марвел“ издига на пиедестал бойното изкуство кунгфу и представя непознатия досега персонаж Шан-чи.

Видеото загатва, че Шан-чи прекарва първите години от живота си в тренировки да се превърне в съвършения убиец под строгото ръководство на баща си, водач на терористичната група „Десетте пръстена“. Успява да се измъкне от влиянието му и се опитва да устрои живота си като нормален гражданин в Америка, но по стечение на обстоятелствата се озовава обратно при баща си и неговите тренирани убийци.

Режисьор на филма е Дестин Даниел Кретън, популярен с работата си по драмите „Short Term 12“, „The Glass Castle“ и „Милост“ с Майкъл Б. Джордан. Главната роля е поверена на Симу Лиу, участват още Акуафина, Тони Люнг и Мишел Йео. Това е първа голяма роля за Лиу, въпреки участието му в ситкома на Си Би Ес „Kim’s Convenience“, което не успява да му донесе голяма популярност.

„Шан-чи и легендата за десетте пръстена“ ще тръгне на голям екран на 3 септември тази година.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg