„Пазителите“ най-добър сериал на годината

Асоциацията на телевизионните критици в Америка раздаде наградите си

Реджина Кинг бе отличена за актьорската си игра в сериала „Пазителите“.  - „Пазителите“ най-добър сериал на годината

Реджина Кинг бе отличена за актьорската си игра в сериала „Пазителите“.

След като триумфира на тазгодишните награди „Еми“, „Пазителите“ на НВО получи признание и от Асоциацията на телевизионните критици в Америка. Лимитираният сериал води с награди в шест категории, сред които „най-добър филм, минисериал, нов сериал или епизод“, „нов сериал“ и „програма на годината“. Реджина Кинг, която е в главна роля, взе индивидуалното актьорско отличие.

Вижте още: КОЙ ЩЕ НАСЛЕДИ КОРОНАТА НА „ИГРА НА ТРОНОВЕ“ ПРИ НАГРАДИТЕ „ЕМИ“

НВО се представи много добре в две категории: „Наследниците“ бе обявен за най-добър драматичен сериал, а „A Black Lady Sketch Show“ получи награда и за най-добро скеч- или вариететно шоу.

„Шитс крийк“, комедийният сериал на „Поп тв“, взе приз в своята категория, а Катрин О’Хара стана най-добра комедийна актриса.

Америка за България

Въпреки безапелационната победа на НВО, „Нетфликс“ все пак се споменава в списъка, но само веднъж. Победата за тях донесе „Cheer“ – документален разказ от шест епизода за отбор мажоретки, тяхната строга треньорка и създаването на Националната мажоретна асоциация.

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах