POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Пиарката на Народния театър изнесе доклад за медиите на събитие на ДПС

Велислава Кръстева е нарекла медиите на Иво Прокопиев „бухалки”

Велислава Кръстева сред присъстващите активисти на ДПС във Велико Търново. Снимка: Илхан Кючюк/Фейсбук - Пиарката на Народния театър изнесе доклад за медиите на събитие на ДПС

Велислава Кръстева сред присъстващите активисти на ДПС във Велико Търново. Снимка: Илхан Кючюк/Фейсбук

Пиарката на Народния театър Велислава Кръстева е изнесла доклад на тема „Отговорност на медиите“ на националната среща на жените активисти на ДПС „Перспективи за бъдещето: Отговорност“, която се проведе през уикенда във Велико Търново, съобщава агенция „Фокус“. В доклада си Кръстева е казала, че дебатът за медиите е непопулярен и че в него трябва да става дума както за политиците, така и за останалите структури от гражданското общество.

Ние сме единствената партия, която се осмели да каже „царят е гол“, говорейки за медиите бухалки на Иво Прокопиев, изпълняващи поръчки, далеч от професионалните стандарти на високата журналистика“, е заявила завеждащата „Връзки с обществеността“ на Народния театър в качеството си на пиар експерт към ДПС.

Събитието, събрало десетки жени от цяла България, се е провело във Велико Търново, а участие в него са взели жени активисти на ДПС. Сред лекторите са били председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на партията Йордан Цонев, д-р Нигяр Джафер, Емел Етем, Филиз Хюсменова, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Алиева-Вели, Велислава Кръстева, журналистката Валерия Велева и политологът Димитър Ганев.

Сред разискваните теми са били равноправието на жените в съвременното общество, поведението на партиите в днешната ситуация, стратегическите позиции на ДПС в политическата конфигурация.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90