VivaPay

Пинк преболедува коронавирус

Певицата дари по 500 хил. долара на два благотворителни фонда за медици

Преди две седмици тестовете за коронавирус дали положителен резултат при Пинк и 3-годишния ѝ син. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Пинк преболедува коронавирус

Преди две седмици тестовете за коронавирус дали положителен резултат при Пинк и 3-годишния ѝ син. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Американската певица Пинк се зарази и оздравя от коронавирус, съобщи самата тя в Туитър.

Преди две седмици тя и тригодишният ѝ син Джеймсън усетили симптомите на COVID-19. Тестовете им дали положителен резултат. Всички в семейството на Пинк минали в двуседмична карантина и се лекували според указанията на личния им лекар.

След втория контролен тест сега е установено, че инфекцията е преминала, и Пинк, и синът ѝ са вече здрави.

Певицата дари 1 милион долара на фондове за помощ в борбата срещу коронавируса във Филаделфия и Лос Анджелис. Средствата са предназначени за медицинските работници, които са на първа линия в битката с COVID-19.

Америка за България

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg