POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Питър Дънклидж възпя убитите в „Игра на тронове“ (видео)

Тирион Ланистър е все жив - благодарим ти, Джордж Мартин!

Смъртта диша във врата на Тирион Ланистър вече пети сезон, но той е все още жив.  - Питър Дънклидж възпя убитите в „Игра на тронове“ (видео)

Смъртта диша във врата на Тирион Ланистър вече пети сезон, но той е все още жив.

Питър Дънклидж – един от най-обаятелните герои в „Игра на тронове“, възпя в хумористично парче загиналите ключови персонажи в сериала. Написано е от „Колдплей“ и е част от инициативата Red Nose Day, в която звезди пеят благотворително в подкрепа на млади хора, живеещи в бедност.

В понеделник ще видим и последния епизод от петия сезон на сериала, в който храбреците мрат поголовно. В осми епизод бе убит и образът на нашия Захари Бахаров. Тирион Ланистър на Дъндклидж е един от героите, които писателят Джордж Мартин като че ли ще остави жив до края на поредицата.

Вижте видеото:

 

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg