VivaPay

Пласидо Доминго постъпи в болница

Хоспитаризиран в Мексико с коронавирус

Пласидо Доминго е в стабилно състояние. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Пласидо Доминго постъпи в болница

Пласидо Доминго е в стабилно състояние. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Пласидо Доминго бе приет в болница в Акапулко, Мексико, след като миналата седмица бе диагностициран с коронавирус, пише „Операуайър“.

Състоянието му е стабилно, той ще остане в болница, докато лекарите преценят, че е нужно, и се надяваме, че ще се възстанови напълно“, казва в изявление говорителят на оперния певец.

На 22 март тенорът обяви сам във Фейсбук, че е дал положителен резултат за коронавирус.

Чувствам своята морална отговорност да обявя, че дадох положителен резултат за COVID-19, коронавирус. Семейството ми и аз сме в самоизолация, която ще продължи колкото е нужно според медиците – споделя Доминго. – В момента всички сме в добро здраве, но аз изпитах грипоподобни симптоми треска и кашлица, затова реших да се тествам и резултатът бе положителен.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Вижте още: ПЛАСИДО ДОМИНГО С КОРОНАВИРУС

Дни след като съобщи новината, той благодари на почитателите си:

Много съм благодарен и разчувстван от вълната съобщения, които получих от толкова много хора. Благодаря ви много от цялото си сърце“.

Доминго не забрави и да препоръча на феновете си да си стоят у дома.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg