Зала България / 17 септември – 6 октомври 2

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Метат площад „Славейков“: откриване ли се задава?

Ремонтът на площад „Славейков” вече изглежда почти завършен. Днес, неделя, 19 май, работници поставяха плочки върху последните останало непокрити 2 кв. ма в близост до книжарницата. А в централната част, пред Библиотеката, служители от Чистотата метяха - невиждана от години дейност на площада. По всичко личи, че откриването ще бъде съвсем скоро. Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков - Метат площад „Славейков“: откриване ли се задава?

Ремонтът на площад „Славейков” вече изглежда почти завършен. Днес, неделя, 19 май, работници поставяха плочки върху последните останало непокрити 2 кв. ма в близост до книжарницата. А в централната част, пред Библиотеката, служители от Чистотата метяха - невиждана от години дейност на площада. По всичко личи, че откриването ще бъде съвсем скоро. Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90