Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Плюшченко води Кралете на леда в София

Прочутият фигурист излиза в „Арена Армеец“ под звуците на Едвин Мартон

В България пристигат някои от най-големите звезди в спорта за последното десетилетие – сред тях фигуристи от Франция, Русия, Чехия и Япония. Водени, разбира се, от Евгений Плюшченко. - Плюшченко води Кралете на леда в София

В България пристигат някои от най-големите звезди в спорта за последното десетилетие – сред тях фигуристи от Франция, Русия, Чехия и Япония. Водени, разбира се, от Евгений Плюшченко.

Четирикратният олимпийски шампион по фигурно пързаляне Евгений Плюшченко представя прочутия си спектакъл „Кралете на леда“ и в София. Събитието ще се състои в зала „Арена Армеец“ на 23 април.

В България пристигат някои от най-големите звезди в спорта за последното десетилетие – сред тях фигуристи от Франция, Русия, Чехия и Япония. Потвърдените имена до момента са пет, предстои да бъдат добавени още седем. Един от сигурните участници е Браян Жубер – носител на 6 медала от световни и 10 от европейски първенства.

Музиката на живо ще бъде изпълнявана от носителя на „Еми“, цигуларят Едвин Мартон. Плюшченко пък вече анонсира, че пази за българските зрители музикална тайна, която никога преди не се случвала в турнето му.

Билетите за спектакъла на 23 април са на цени от 38 до 118 лева.

Докато Зимните олимпийски игри се пренесат поне за една вечер в София, да се насладим виртуоза на леда Евгени Плюшченко от Полша миналата година:

https://youtu.be/CeC4_se0iAg

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg