POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Хубав български филм тръгва на екран, гледайте го (видео)

Няма шега, „Каръци“ на Ивайло Христов излиза по кината на 1 април

Елена Телбис и Деян Донков в сцена от „Каръци“. - Хубав български филм тръгва на екран, гледайте го (видео)

Елена Телбис и Деян Донков в сцена от „Каръци“.

Ивайло Христов обърна късмета на българското кино, направи го с „Каръци“. Филмът спечели голямата награда „Златен Георги“ на Московския кинофестивал, а сега му предстои да спечели и българската публика. Историята за неколцина тийнейджъри от малък български град излиза по екраните.

„Каръци“ откри фестивала „Киномания“ и грабна всички зрители, както и критиката. От години не се е появявала българска продукция, която да получи одобрение не само от специалистите, но и от обикновената публика.

Филмът вече е носител на множество отличия. Поредното бе получено преди броени дни на „София филм фест“. Гилдията на българските кинокритици даде на „Каръци“ отличието за Балкански филм.

Официалната премиера на продукцията ще бъде на 29 март от 19,30 ч. в Cinema City и Paradise Center, а от 1 април тръгва по екраните.

Филмът е хубав, няма шега!

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90