Този текст е публикуван преди повече от 1 година

По-по-лизам

Добрият котарак Румен. Снимка: Личен архив - По-по-лизам

Добрият котарак Румен. Снимка: Личен архив

Преячели мои, пиша ви ваф изванраборно време по-неже сан по-тресен од някои новини ваф нета, а именно че сега вече кучетата трябвало да ходят с намордник по-закон ако са нат пед килограма и ако са лоши.

Както знаете, асам солиден човек – близо шес килца. съшто така, може вие даме знаете като добрияд котарак румен, но ако питате чистачат на моята тоалента, тя ште каже чесан ного лош човек. така че виждате, че това е собективно. растревожем од новияд закон искан да кажа следното: ние косматите хора несе по-тиме като ваз пот мишниците, заштото намираме това за грозно, нехегиенично и социално неприемливо! фместо това се охлаждаме посрецтвом осмифка. питан вие кога запоследно оспяхте дасе осмихнете с намордник на моцумата? М??2

Съшто ште препоръчан когато някой човек седне да списва закон, нека мяуко поне да се по-интересува как стоят нештата по-принциб, а не как биха звучали добре за прет хората, заштото е фсе ено да кажеж „емииии… сааа… може да сме разрешили строежите по-морето ама пък вище как хубаво сме забранили ловат на пингвими!!1 нито едим пингвим не е оцтрелян по-българското черноморие тая годима! брао на наз!!1“ казва мо се оште по-по-лизам.

Не ле?

Америка за България

Ако сте сагласни подпишете тая петиция молява.

Оште можете да четете тук.


Вижте още: КОТАРАКЪТ РУМЕН: Ф ТАЯ ДЪРЖАВА НАЙ ДОБРЕ ДА ОМРЕШ ОД СМЯХ

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3