POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

По стъпките на Лили, от Монреал до Студентски град

Поппримата е неуморима - открива „Арена Русе“, след това с концерти в Пловдив, Варна, Бургас, Канада и София

Билетът за първия ред на концерта на Лили Иванова в столичен клуб струва 120 лева. - По стъпките на Лили, от Монреал до Студентски град

Билетът за първия ред на концерта на Лили Иванова в столичен клуб струва 120 лева.

Примата на българската естрада Лили Иванова ще има само един концерт в София през 2015 г. – на 21 ноември. За разлика от мащабните ѝ изяви в големи зали от минали години обаче, сега участието на певицата ще бъде в клуб в Студентски град, което ще се проведе само около месец след завръщането ѝ от Канада.

След като на 23 юли тази година ще открие с концерт новата „Арена Русе“, Лили Иванова планира единственото си участие в София – в клуб JoyStation в Студентски град. Билетите са на цени от 60 до 120 лева – в зависимост от близостта на местата до сцената.

След концерта си в Русе, в края на август и началото на септември Лили Иванова ще пее в летните театри на Варна (26 август), Бургас (28 август) и Пловдив (3 септември). В самия край на октомври, на 30 и 31-и, пък ѝ предстоят две участия зад Океана – в Торонто и Монреал.

Иначе игрална зала, JoyStation в последно време се прочу с концертите-трибюти на популярни банди – като AC/DC, Rolling Stones и Red Hot Chilli Peppers, билети за които се продават на касите на супермаркети и често заблуждават забързаните клиенти, че става дума за участие на истинската банда. В случая с Лили Иванова обаче това не е така – самата тя ще излезе на сцената на клуба на 21 ноември.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg