Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Под прикритие 5“ тръгва на 20 март. Последен сезон

Следим 12 епизода с новото ченге, внедрено в мафията - Ерол, Бойко Кръстанов

Бойко Кръстанов в образа на новото ченге под прикритие. - „Под прикритие 5“ тръгва на 20 март. Последен сезон

Бойко Кръстанов в образа на новото ченге под прикритие.

Сериалът „Под прикритие“ тръгва на 20 март в ефира на БНТ. Петият сезон ще бъде последният на поредицата, съобщиха от националната телевизия.

В края на четвърти сезон продуцентите „убиха“ мафиота Джаро, въплътен блестящо от актьора Михаил Билалов. Той бе една от причините за успеха на криминалния сериал. Ченгето Мартин (Ивайло Захариев) излезе от прикритие, но полицията отново успя да внедри свой човек в подземния свят, оглавен от Иво Антонов (Захари Бахаров). Името на новата ключова фигура в сериала е Ерол Метин, в чийто хладен чар влиза Бойко Кръстанов.

Към останалите „живи“ персонажи ще се присъединят нови, в чиито роли ще видим актьорите Христо Петков, Дарин Ангелов, Силвия Петкова и Димитър Бенекин.

Режисьори на новите 12 епизода са Виктор Божинов, Зоран Петровски и Димитър Митовски. Продуцент на сериала е БНТ, а изпълнителен продуцент – „Камера Ентъртейнмънт”.

В момента текат снимките на последния сезон.

https://youtu.be/3QuPfEKk0Ds

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90