Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Подарък от „Площад Славейков“ за най-вълнуващото преживяване в културата

Разкажете ни кой беше най-хубавият за Вас момент от срещите с изкуството през 2018 г.

Снимка: Площад Славейков - Подарък от „Площад Славейков“ за най-вълнуващото преживяване в културата

Снимка: Площад Славейков

Кой беше най-вълнуващият момент за Вас в културата през 2018 г.?

Всяко преживяване е лично, но тъкмо то е най-ценно за всички нас, които обичаме изкуството. Затова Ви каним да разкажете кой беше концертът, книгата, спектакълът, картината, срещата с техния автор… събудили вълнение у Вас, какво го провокира, как го изживяхте и изразихте или защо го запазихте само за Вас.

Споделете с нас това преживяване – с думи и/или със снимки. И най-хубавите истории ще бъдат публикувани в „Площад Славейков“ до края на декември в рубриката „Вашият коментар“. Заради естеството на интернет, хубаво е разказите да не бъдат по-дълги от 2000 знака.

Някои от публикуваните истории ще получат скромен подарък от нас – чаша с лозунга „Зона, свободна от чалга“.

Изпитахме голямо затруднение да решим кои Ваши разкази да бъдат отличени, защото изборът винаги е субективен. Затова ще използваме брояча на Фейсбук – награда ще получат историите, събрали най-много лайкове.

Очакваме Вашите истории и снимки на адрес: mail@ploshtadslaveikov.com

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах