VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Подарък от „Площад Славейков“ за най-вълнуващото преживяване в културата

Разкажете ни кой беше най-хубавият за Вас момент от срещите с изкуството през 2018 г.

Снимка: Площад Славейков - Подарък от „Площад Славейков“ за най-вълнуващото преживяване в културата

Снимка: Площад Славейков

Кой беше най-вълнуващият момент за Вас в културата през 2018 г.?

Всяко преживяване е лично, но тъкмо то е най-ценно за всички нас, които обичаме изкуството. Затова Ви каним да разкажете кой беше концертът, книгата, спектакълът, картината, срещата с техния автор… събудили вълнение у Вас, какво го провокира, как го изживяхте и изразихте или защо го запазихте само за Вас.

Споделете с нас това преживяване – с думи и/или със снимки. И най-хубавите истории ще бъдат публикувани в „Площад Славейков“ до края на декември в рубриката „Вашият коментар“. Заради естеството на интернет, хубаво е разказите да не бъдат по-дълги от 2000 знака.

Някои от публикуваните истории ще получат скромен подарък от нас – чаша с лозунга „Зона, свободна от чалга“.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Изпитахме голямо затруднение да решим кои Ваши разкази да бъдат отличени, защото изборът винаги е субективен. Затова ще използваме брояча на Фейсбук – награда ще получат историите, събрали най-много лайкове.

Очакваме Вашите истории и снимки на адрес: mail@ploshtadslaveikov.com

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg