VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Покана за нощна феерия във „Врана“

Концерти със симфонична музика, арии, джаз и испански ритми сред природата в парка край София

Дворецът „Врана“ ще е домакин на шест музикални събития. Снимка: Емил Георгиев  - Покана за нощна феерия във „Врана“

Дворецът „Врана“ ще е домакин на шест музикални събития. Снимка: Емил Георгиев

Три вечерни, два детски концерта-матинета от програмата „Фортисимо Фамилия“ и едно безплатно ателия за деца до 16 години предлага тазгодишното издание на „Споделете музиката в Двореца Врана“.

Събитието тази година ще се проведе за четвърти път, на 30 юни и 1 и 2 юли, а в рамките на програмата зрителите, малки и големи, ще могат да прекарат повече време с музика сред природата в парка „Врана“, да се разходят сред безценните дървесни видове и да се насладят на чистия въздух.

Трите вечерни концерта включват арии, симфонична музика, джаз, етно, барок, испански ритми и още… В програмата виждаме произведения на Чайковски, Пучини, Верди, „Молитвата на тореадора“ на Торина, а Теодосий Спасов ще засвири на кавала си мелодии в нощта.

Билетите са на стойност между 10 (5 за учащи в някои от случаите) и 50 лева и се продават на касите на зала „България“ и в мрежата на „Ивентим“.

Предлагаме ви пълната програма на „Споделете музиката в Двореца Врана“.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС