POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Поне трима в играта за Железния трон (видео)

Нов тийзър за Седми сезон на сериала

Във видеото виждаме Джон Сняг в Зимен хребет - Поне трима в играта за Железния трон (видео)

Във видеото виждаме Джон Сняг в Зимен хребет

HBO повдигна завесата на предстоящия Седми сезон на „Игра на тронове“ с ново промоционално видео. Церсей, Денерис и Джон Сняг са поели по дългия път към новите центрове на своята власт.

Няма как да бъдем напълно сигурни, но според сайта Winteriscoming.net тези кадри не разкриват нищо от приближаващия нов сезон и надали са част от предстоящите епизоди. Много по-вероятно изглежда те да са заснети специално с рекламна цел.

Това е по-скоро тийзър, подобен на този, представен преди първия сезон на поредицата, в който различните герои бяха показани седнали на Железния трон. Въпреки че не ни подсказваха нищо конкретно от предстоящия сериал, кадрите изглеждаха много добре. И сега е така.

Ако се вгледаме в детайлите, виждаме Джон Сняг в Зимен хребет, Церсей, влизаща в тронната зала, и Денерис, седнала на новия си трон – който вече видяхме преди месеци, когато от снимачната площадка изтекоха няколко контрабандни снимки. Къде точно се намира този трон? Технически отговорът на този въпрос все още е спойлер, но ако потърсите в интернет, лесно можете да разберете.

Музиката, която звучи в промото, е силно меланхолична версия на Sit Down, песен от 1989 г. на британската рокгрупа „Джеймс“.

Началото на Седми сезон започва на 16 юли.

https://youtu.be/JxWfvtnHtS0

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС