Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Понеделник, 22 часа: „Връзки“ отново на екран

„Ако искаш семеен мир, готви се за семейна война“, гласи мотото на втория сезон

„Връзки“ ще се излъчва в осем държави едновременно.  - Понеделник, 22 часа: „Връзки“ отново на екран

„Връзки“ ще се излъчва в осем държави едновременно.

Тони, Мика, Ясмина и Александър Панов се завръщат на малкия екран. След успеха на сериала „Връзки“, една изненадващо качествена българска продукция, през лятото миналата година, тази вечер от 22 часа по Fox Life започва и вторият сезон. Под мотото „Ако искаш семеен мир, готви се за семейна война“, героите влизат в тежка предразводна битка – след като, както видяхме в края на миналия сезон, упорито крити любовни афери излязоха наяве.

„Връзки“ ще се излъчва в осем държави едновременно. Това става след като в началото на годината „Фокс“ придобиха продукцията и я пуснаха в още няколко страни. Сега и заедно с българските зрители, от съдбата на героите ще се вълнуват още в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

Във втория сезон на поредицата отново са актьорите Михаил Билалов (Тони), Лилия Маравиля (Мика), Яна Маринова (Ясмина), Анжела Недялкова (Дара), Анета Сотирова (Фелина), Валери Йорданов (Александър Панов), Николай Ишков (Номер 1) и Лорина Камбурова (Лия). В сериала предстоят и изяви на гост-звезди, които ще играят себе си.

Вижте още: „ВРЪЗКИ“ – БЪЛГАРСКО ЯСТИЕ СЛЕД ТУРСКАТА ВЕЧЕРЯ С КЪВАНЧ ТАТЛАТУ

Вторият сезон на „Връзки“ се снима от режисьорите Димитър Димитров и Виктор Божинов, сценаристите Ваня Николова и Нели Димитрова и оператора Борис Славков. Продуценти отново са от компанията „Емо Вижън“.

Все още не знаем какви ще са сюжетните обрати, които създателите на сериала ни готвят всяка понеделнишка вечер. Със сигурност обаче градската комедия ще събере мнозина пред малкия екран – въпреки (а и може би заради?) конкуренцията от риалити формати по двете най-гледани национални телевизии. Качествен български сериал срещу готварско шоу и имитаторска програма? Изборът изглежда предначертан.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg