Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Посрещнаха Антонио Бандерас с гайди в София (видео)

Възхитително!, написа актьорът в профила си във Фейсбук

Антонио Бандерас е в България за новия си филм Security. - Посрещнаха Антонио Бандерас с гайди в София (видео)

Антонио Бандерас е в България за новия си филм Security.

Антонио Бандерас отново е в България. Холивудският актьор, който многократно вече е снимал у нас, бе посрещнат в понеделник зрелищно още от летището – с две гайди и традиционна нашенска музика.

„Възхитително музикално посрещане при пристигането ми в България – написа Бандерас към видеото в официалния си профил във Фейсбук. – Много благодаря!“

Актьорът е в България за новия си филм Security („Сигурност“). Снимките са в киноцентъра „Ню Бояна Филмс“, а Бандерас ще остане у нас до Коледа. В продукцията ще му партнира и друга холивудска звезда – Бен Кингсли, чието пристигане се очаква до дни.

Антонио Бандерас е за четвърти път в България. Последно той бе тук през 2013 г. за „Аутомата“.

Espectacular recibimiento musical a mi llegada a #Bulgaria. Mil gracias. Amazing musical welcome upon my arrival to Bulgaria.Play it, Sam!

Posted by Antonio Banderas on Monday, November 16, 2015

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС