POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Поставят театрален сериал във Варна

Спектакъл по Молиер ще бъде разделен на две части и игран в два различни дни във Варненския театър. - Поставят театрален сериал във Варна

Спектакъл по Молиер ще бъде разделен на две части и игран в два различни дни във Варненския театър.

Сериал на живо ще види за първи път родната публика. Ще го постави режисьорът Пламен Марков във Варненския драматичен театър. Спектакълът ще бъде по Молиер и ще бъде игран в два различни дни, съобщи по „Дарик Варна“ директорът на ТМПЦ Даниела Димова.

Първата „серия“ се нарича „Всичко наопаки“ и ще бъде показана на 4 ноември, а втората – „Наопаки всичко“ – на 6-и. В представлението участва почти цялата трупа на варненския театър.

За първи път в морската ни столица и за втори в страната на 15 ноември ще се проведе „Европейска нощ на театрите“. „Нощта“ започва в 10 ч. сутринта с изложба на костюми на Мира Каланова. Между 11 и 24 часа в ротондата вниманието на зрителите ще бъде фокусирано върху литературата. От 13 до 14 часа пред сцена „Филиал“ ще има актьорски пърформанс.

Между полунощ и 3 ч. сутринта млади актьори ще правят импровизации с помощта на публиката.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90