POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Повод за гордост

Военният парад на Червения площад в Москва на 24 юни, отбелязващ 75-годишнината от края на Втората световна война. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Повод за гордост

Военният парад на Червения площад в Москва на 24 юни, отбелязващ 75-годишнината от края на Втората световна война. Снимка: ЕПА/БГНЕС

На Червения площад в Москва най-после се състоя отлаганият заради пандемията военен парад. Участвали над 15 000 войници, над двеста единици бойна техника, нови стратегически ядрени ракети, повече от 75 самолета – демонстрация на военна сила и мощ.

Добре би било на следващия такъв парад, покрай бойната техника, да бъде показана и битова – руски модел автоматична пералня, прахосмукачка, кухненски миксер, тостер… Тогава вече светът наистина ще бъде възхитен.


Източник: в. „Стършел“

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg