Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Прапрабаба празнува 100-годишнината си със скок от самолет (видео)

Беше невероятно, каза Джорджина Харууд след приземяването си

Джорджина Харууд от Южна Африка вдигна наздравица за 100-годишнината си веднага след като се приземи. - Прапрабаба празнува 100-годишнината си със скок от самолет (видео)

Джорджина Харууд от Южна Африка вдигна наздравица за 100-годишнината си веднага след като се приземи.

Кой казва, че старото куче не може да научи нови трикове? Прапрабаба отпразнува 100-я си рожден ден със скок от самолет от 2000 км височина.

Джорджина Харууд от Южна Африка скочила за първи път с парашут, когато била на 92 – през 2007 г., и сега решила, че това е най-добрият начин да празнува и вековния си юбилей.

„Беше невероятно, много вълнуващо преживяване“, каза Харууд след успешното приземяване сред близките си и журналисти. Дамата благодари на всички за посрещането след скока с думите „Обичам ви“.

„Този път бях много по-подготвена психически, имах по-добра представа какво ще ми се случи“, обясни задъхано тя и добави: „Въпреки това този път беше по-различно от предишния…, просто удивително“.

Вижте полета й:

https://youtu.be/468iI326w1A

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg