VivaPay

Преди търкахме, сега пълзим

Снимка: Стопкадър от рекламата - Преди търкахме, сега пълзим

Снимка: Стопкадър от рекламата

Рекламата на „Кауфланд“ „Искам аз колата“ е най-отвратителната реклама, принизила човека до обсебено нищожество. Вторачени, вманиачени и коленичили мъже се влачат към единствената цел и мечта в живота си – колата.

Не знам кой е одобрил тази реклама, но е ясно, че собствениците на „Кауфланд“ искат да видят своите клиенти – в случая мъже – на каишка – като кучета, които подтичват след фантазния кокал.

Дотам ли я докарахме, рекламите да ни залеят и изтрият от нормалното?

„Искам аз колата“ е естествено продължение и кулминация на търкането от „Националната лотария“. Преди търкахме, сега пълзим.

Америка за България

„Искам аз колата“ е морална и психологическа катастрофа и никаква „Бърза помощ“ не е в състояние да помогне.


Текстът е от профила на автора във Фейсбук.

„КАУФЛАНД“ ЗА РЕКЛАМАТА „ИСКАМ АЗ КОЛАТА“: ТОВА Е ХУМОР

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg