Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Преди търкахме, сега пълзим

Снимка: Стопкадър от рекламата - Преди търкахме, сега пълзим

Снимка: Стопкадър от рекламата

Рекламата на „Кауфланд“ „Искам аз колата“ е най-отвратителната реклама, принизила човека до обсебено нищожество. Вторачени, вманиачени и коленичили мъже се влачат към единствената цел и мечта в живота си – колата.

Не знам кой е одобрил тази реклама, но е ясно, че собствениците на „Кауфланд“ искат да видят своите клиенти – в случая мъже – на каишка – като кучета, които подтичват след фантазния кокал.

Дотам ли я докарахме, рекламите да ни залеят и изтрият от нормалното?

„Искам аз колата“ е естествено продължение и кулминация на търкането от „Националната лотария“. Преди търкахме, сега пълзим.

Фантастико

„Искам аз колата“ е морална и психологическа катастрофа и никаква „Бърза помощ“ не е в състояние да помогне.


Текстът е от профила на автора във Фейсбук.

„КАУФЛАНД“ ЗА РЕКЛАМАТА „ИСКАМ АЗ КОЛАТА“: ТОВА Е ХУМОР

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах