VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Принс: презареждане с два албума в един и същи ден

Принс се завръща в ефира на 30 септемри. - Принс: презареждане с два албума в един и същи ден

Принс се завръща в ефира на 30 септемри.

Едно от качествата, които правят Принс Принс, е неговото неизчерпаемо изобилие от талант. Помните потопа с негова музика през 80-те, нали? Време, в което ни се струваше, че през няколко месеца излиза нов негов албум. Да не говорим, че междувременно той композираше музика и за други артисти и пълнеше своя трезор с музикален материал, който по онова време не му се е струвал достоен, за да го сподели със света.

Сега обаче е дошло времето да ни запознае с гения си за пореден път. На 30 септември Принс ще издаде не един, а два албума. Първият ще се казва Plectrum Electrum, и е записан с 3rd Eye Girl – момичешка група, която изглежда е била под неговото менторство в последните две години. Другият албум ще носи заглавието Art Official Age – и негов солов проект от 2010 година, когато ни подари 20Ten.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg