Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Профон“ с нова директорка

София Щерева е била в борда на директорите на Тв 7. - „Профон“ с нова директорка

София Щерева е била в борда на директорите на Тв 7.

София Щерева е новият изпълнителен директор на „Профон“, съобщиха от дружеството за колективно управление на правата на продуцентите и изпълнителите у нас. Изборът й съвпада с един от трусовете в организацията – преди десетина дни срещу председателя на Управителния съвет Саня Армутлиева се надигнаха стотици от музикалната гилдия, начело с певицата Рут Колева, за да й поискат оставката. Зад Армутлиева обаче застанаха всички в Управителния съвет и тя запази поста си.  

Щерева заема длъжността след напускането на Ина Килева – повече от 5 години изпълнителен директор на дружеството. Новата шефка е магистър „Маркетинг“ и „Мениджмънт на търговската дейност“ и има опит в телекомуникационния сектор и медиите. Кариерата й започва в ББТ ЕАД, където работи като изпълнителен продуцент и търговски директор. Работила е като програмен мениджър на „Близу медия енд броуд бенд“ ЕАД и представлява дружеството в Българската асоциация на кабелните комуникационни оператори (БАККО). От 2014 г. е директор „Разпространение“ и член на борда на директорите в ТВ7 АД.

 

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90