Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Пролетният базар на книгата вече с дати и място

Ще се проведе според противоепидемичните мерки

Базарът ще бъде в градината пред НДК, където се проведе по изключение през 2018-а. Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков - Пролетният базар на книгата вече с дати и място

Базарът ще бъде в градината пред НДК, където се проведе по изключение през 2018-а. Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков

Пролетният базар на книгата ще се проведе от 23 до 28 юни в градинката пред НДК, научи „Площад Славейков“. Времето и мястото на събитието бяха определени след анкета, проведена от Асоциация „Българска книга” сред издателствата членове на браншовата организация, в която те изразиха предпочитанията си.

Изпълнителният директор на Асоциация „Българска книга” Елена Георгиева заяви пред „Площад Славейков”, че ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки, предвидени от правителството. Асоциацията работи в координация със Столичната община, от която зависи логистиката и организацията на базара.

Събитието е част от културния календар на столицата и е едно от най-важните културни събития през годината. То обединява хората от книгоиздателския бранш и е от изключителна полза за читателите, допълни Елена Георгиева.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg