Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Пропаганден клип от неизползвани кадри за филма на Теодор Ушев

Първата българска пънк група обогатява вселената нa „ф1.618“ (видео)

Актьорът Владимир Люцканов в кадър от видеото - Пропаганден клип от неизползвани кадри за филма на Теодор Ушев

Актьорът Владимир Люцканов в кадър от видеото

„Пропаганден клип“ на първата българска пънк група – „Нови цветя“ от Кюстендил – ще съпътства филма на Теодор Ушев „ф1.618“, съобщи режисьорът във Фейсбук. Клипът към песента „Живот“ е съставен от кадри, останали невключени във филма.

„Червен е хоризонтът, ще бъде хубав ден“, пеят пънкарите от Кюстендил на фона на символиката от „ф1.618“, която напомня едновременно за нацисткия и съветския режим.

Теодор Ушев представи новото парче с думите:

Дорогие товарищи! Dear comarads!

С неприкрито вълнение ви каним на премиерата на пропаганден клип на песента „Живот“ на ВИС „Нови цветя“! Тази премиера закъсня повече от 30 г., но водени от дълг към дълбоката руска душа, посъбрахме останали кадри от филма „ф1.618“ и решихме да дадем нашия дан за победата на реда над хаоса. Предварително се извиняваме за качеството, но нито имаме уредба, ни пльонка, ни водка – всичко отиде за фронта.

Желаем ви успешна трудова седмица!

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90