Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Прощаваме се с Ивайло Крайчовски

Поклонението пред Ивайло Крайчовски е в сряда, 22 август, от 16 ч. в църквата „Свети Седмочисленици“. Снимка: Георги Арнаудов - Прощаваме се с Ивайло Крайчовски

Поклонението пред Ивайло Крайчовски е в сряда, 22 август, от 16 ч. в църквата „Свети Седмочисленици“. Снимка: Георги Арнаудов

Поклонението пред Ивайло Крайчовски е в сряда, 22 август, от 16 ч. в столичната църква „Свети Седмочисленици“. Музикантът почина внезапно на 21 август.

Ивайло Крайчовски (57) бе басист във ФСБ и един от създателите (заедно с Георги Минчев) на групата „Стари муцуни“. През 1996 г. бе музикален директор на „София филм фест“. Заместник-председател на Българската изпълнителска асоциация и член на УС на БНАПЗ — асоциация на звукозаписните студиа в България. Организатор на мемориалните концерти „Цвете за Гошо“ и редица други рок събития.

Вижте още: ПОЧИНА БАСИСТЪТ НА ФСБ ИВАЙЛО КРАЙЧОВСКИ

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС