Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Пулев загуби повече след мача с Кличко

Кубрат Пулев бе победен с нокаут от Владимир Кличко в петия рунд на боксовия ринг в Хамбург, Германия, в събота вечерта. - Пулев загуби повече след мача с Кличко

Кубрат Пулев бе победен с нокаут от Владимир Кличко в петия рунд на боксовия ринг в Хамбург, Германия, в събота вечерта.

Обичам бокс от дете, но за пръв път гледам боксов мач на Кубрат Пулев. Той, видяхме всички, загуби на ринга. Но загуби много повече по-късно.

След като гърбът му срещна пода четири пъти за няколко минути, той не само, че не поздрави с победата Кличко, а мърмореше нещо за „късмет“ (!?!), за „мафия“ (!?!), съдиите били незнамсикакви, ръкавиците му май и те били „техни“ и т.н….

БГ публиката бе в синхрон с манталитета на кумира си. И ако нашият боксьор е бил в сериозна мозъчна травма след ударите и можем да простим реакциите му, за зрителите не знам какво да кажа…

Никакво уважение към шампиона Кличко, който изнесе открит урок по бокс, професионализъм и човешко достойнство, похвали Кубрат и посвети победата си на Украйна.

Шампионите са шампиони не само на ринга, а и с това, което правят извън него.

 

(Коментарът е публикуван във фейсбук профила на писателя.)

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg