POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Пускат билети до 400 лв. за Джон Малкович в Народния театър

Билетите тръгват в продажба в сряда, 25 януари

Американският актьор Джон Малкович ще излезе за пръв път на българската сцена на 16 февруари. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Пускат билети до 400 лв. за Джон Малкович в Народния театър

Американският актьор Джон Малкович ще излезе за пръв път на българската сцена на 16 февруари. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Между 50 и 400 лв. ще струват билетите за представлението с Джон Малкович, съобщиха от Народния театър. Дългоочакваните билети ще бъдат пуснати в продажба в сряда, 25 януари, в 12 ч. на обяд. Датите, на които ще се играе постановката на Тимофей Кулябин, са 16, 17 и 18 февруари.

Малкович и Кулябин включиха България в световното турне на спектакъла „В самотата на памуковите полета“ от Бернар-Мари Колтес на „Дайлес театър“ – Рига, Лaтвия. Заедно с холивудския актьор в главна роля ще видим литовската актриса Ингеборга Дапкунайте.

Представленията ще бъдат на английски език, ще има субтитри на български език на специални монитори.

Това няма да е първото гостуване на Малкович у нас. Преди 7 години той бе в България за снимки на филма „Unchained“, продукция на „Ню Бояна“. Тогава актьорът прояви интерес към историята на София и бе разведен из няколко музея в столицата, като негов гид бе лично тогавашният зам.-кмет по културата д-р Тодор Чобанов.

Сцена от спектакъла с Джон Малкович и Ингеборга Дапкунайте. Снимка: „Дайлес театър“

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg