Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Пускат „Всичко навсякъде наведнъж“ у нас тази вечер по телевизията

Филмът, награден със седем оскара, ще бъде излъчен по Би Ти Ви Синема (видео)

Мишел Йео във „Всичко навсякъде наведнъж“. Снимка: Стопкадър - Пускат „Всичко навсякъде наведнъж“ у нас тази вечер по телевизията

Мишел Йео във „Всичко навсякъде наведнъж“. Снимка: Стопкадър

„Всичко навсякъде наведнъж“ ще име телевизионна премиера в българския ефир само часове след като стана най-добър филм на церемонията „Оскар“ и се увенча с още шест награди. Американският филм ще бъде излъчен на 13 март по Би Ти Ви Синема от 21 ч.

Излъчването на заглавие, отличено с „Оскар“ за най-добър филм, непосредствено след провеждането на най-престижните филмови награди, е прецедент за българския телевизионен ефир.

„Всичко навсякъде наведнъж“ разказва историята на Евелин Уон – китайска имигрантка на средна възраст, собственичка на обществена пералня, въвлечена ненадейно в шеметно приключение, в което само тя може да спаси света – всичко това вследствие на данъчна оценка. Това обаче я изправя пред още по-голямо премеждие, вследствие на което Евелин се оказва изгубена в безкрайните светове на мултивселената.

Филмът на Даниел Каун и Даниел Шайнърт имаше 11 номинации „Оскар“ и взе 7 статуетки, Три от тях бяха за актьорските изпълнения на Мишел Йео (главна женска роля), Ки Хюи Куан (поддържаща мъжка роля) и Джейми Лий Къртис (поддържаща женска роля). Продукцията, която съчетава в себе си елементи на фентъзито, абсурда, комедията, драмата и дори бойните изкуства, спечели още за най-добра режисура, оригинален сценарий и монтаж.

Вижте още: МОМЧЕТО ОТ „ИНДИАНА ДЖОУНС И ХРАМЪТ НА ОБРЕЧЕНИТЕ“, КОЕТО СПЕЧЕЛИ „ОСКАР“

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90