POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Путин: Русия не успя да стане част от т. нaр. цивилизован свят

Руският президент лично полагал усилия това да се случи

Владимир Путин, военният министър Сергей Шойгу (вдясно) и началникът на Генералния щаб Валерий Герасимов по време на срещата на Министерството на отбраната. Снимка: ЕПА/БГНЕС  - Путин: Русия не успя да стане част от т. нaр. цивилизован свят

Владимир Путин, военният министър Сергей Шойгу (вдясно) и началникът на Генералния щаб Валерий Герасимов по време на срещата на Министерството на отбраната. Снимка: ЕПА/БГНЕС

„Русия искаше да бъде част от цивилизования свят, но тези опити претърпяха неуспех“, заявил Владимир Путин на среща с руското Министерство на отбраната вчера, 21 декември. Думите му са цитирани от ТАСС.

„След разпадането на Съветския съюз, което допуснахме със собствените си ръце, кой знае защо ни се струваше, че всеки момент ще станем част от този така наречен цивилизован свят. А както се оказа, там не ни очакваха, въпреки всичките ни опити и усилия“, е казал руският президент.

По думите му, с усилията за влизане в „цивилизования свят“ той се е ангажирал лично, но не постигнал успех.

Нищо ново тук, твърде голяма, както им се струва, страна, която изглежда заплаха за някого и затова трябва да я раздробят“, пояснил Путин.

За да разбере това, човек трябвало да се запознае със „съответната литература“, добавил руският президент, без да уточнява за каква литература става дума.

Той обвинил западните страни, че преследвали Ал Кайда навсякъде другаде по света, но не и в Русия. Освен това Западът бил използвал международни терористи в Кавказ, за да унищожи Руската федерация, казал Путин, отново без да уточни кога и как се е случило това.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg