Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Путин защитавал децата от „джендърно неутрален Бог”

Русия се опитвала „да спре със сила“ започнатата от Запада война в Украйна, заяви руският президент

Путин намери за важно да говори за полово самоопределение насред речта си за войната. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Путин защитавал децата от „джендърно неутрален Бог”

Путин намери за важно да говори за полово самоопределение насред речта си за войната. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Темите за половото самоопределение се оказаха важни колкото военните действия и намериха съществено място в годишната реч на руския президент, предават руските медии. В речта си пред депутатите от Думата президентът на Русия обвини Запада в „лъжи, колониализъм и неонацистки тоталитарни ценности“. Намеси събития от ХІХ век, като припомни, че тогава Австро-Унгария и Полша искали да „откъснат историческите земи на Украйна от Русия“.

Той си позволи да злорадства за загубените богатства на някои руски бизнесмени заради санкциите, като каза:

„Купените титли на графове, перове и мерове няма да им помогнат“.

Според него те са длъжни да работят, за да захранват Русия и да подпомагат „националното ѝ развитие“.

И докато обвиняваше Запада в започване на войната в Украйна, така че  Русия е била принудена да се „опитва да я спре със сила“, в няколко изречения от речта си Путин успя да вмести педофилията, еднополовите бракове и отношението към Бог на Запад като част от военната идеология.

Издевателствата над децата чак до педофилия са признати като житейска норма на Запад, заяви в пълна сериозност президентът на страната, изпратила на смърт на бойното поле хиляди млади хора.

Русия не се меси в ничий личен живот”, коментира той закона за забрана на споменаване на ЛГБТК хората, но предложи да се чете Библията, за да се види идеята за семейството като „съюз на мъж и жена”.

Англиканската църква планира да въведе идея за джендърно неутрален Бог. Прости им, Господи, те не знаят какво вършат. Техните елити полудяват и това вече е нелечимо. Но ние сме длъжни да защитим нашите деца. Ние ще защитим нашите деца от деградация и израждане”, заяви във военното си слово Владимир Путин.

Събитието се провежда в Московския Гостиний двор сред лукс и пищност, за която разказва депутатът Дмитрий Кузнецов в своя Телеграм канал. Гостите, пред които говори руският президент, са посрещнати с гощавка от хайвер, скариди, редки и ценни видове риби. Журналисти от западни медии не са допуснати.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90