Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Работа мечта: дегустатор на вино по коледни базари

Британска компания търси човек, който да пие и пише

На Коледния базар в столичната Градска градина „дегустациите“ ще продължат до 22 декември. Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков - Работа мечта: дегустатор на вино по коледни базари

На Коледния базар в столичната Градска градина „дегустациите“ ще продължат до 22 декември. Снимка: Емил Л. Георгиев/Площад Славейков

Това е работа мечта: в рамките на 3 седмици – от 6 до 24 декември – трябва да бъдат обиколени поне 10 коледни базара в Англия, които да бъдат оценени. В задълженията на дегустатора влизат обща оценка на базара – украса, удобство и уникалност, но и дегустация на предлаганите продукти – вино, коледни сладки и други храни и напитки.

За вкусната работа компанията, която по обясними причини е предпочела да запази анонимност, предлага заплащане по 50 паунда на час, плюс джобни пари за лични удоволствия. Покриват се всички пътни разходи за наетия дегустатор и за негов придружител.

Изискванията към кандидатите са да са навършили 18 години, да разполагат със собствен автомобил и да имат вкус към коледни забавления. За всеки базар дегустаторът трябва да напише ревю от поне 750 думи и да изпрати голямо количество фотографии.

Обиколката на коледните панаири според обявата за работа не трябва да бъде делова и бърза, дори напротив. Предпочитат се кандидати, които имат желание да се разхождат дълго и безцелно и да се наслаждават на усещането.

Кандидатства се с молба онлайн.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg