POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Рап в Белия дом, Обама суфлира (видео)

Президентът от спектакъл на Бродуей в дует с президента на САЩ

Президентът на САЩ Барак Обама асистира на рапъра Миранда в градината на Белия Дом. - Рап в Белия дом, Обама суфлира (видео)

Президентът на САЩ Барак Обама асистира на рапъра Миранда в градината на Белия Дом.

Лин-Мануел Миранда – звездата, автор и изпълнител на главната роля в бродуейския хит-мюзикъл „Хамилтън“ (ако сте гледали последните Оскари, сте видели откъс от шоуто) – изнесе представление в Белия дом. И като същински отец-основател, като Баща на нацията той надхвърли очакванията и отиде отвъд официалната програма.

Актьорът, който играе на сцената президента Александър Хамилтън, и истинският президент Барак Обама се събраха в розовата градина на Белия дом за фрийстайл рап изпълнение от политико-правителствен характер. Обама в ролята „суфльор“ на Миранда държеше куп големи картони с ключови думи за изпълнението – „имигранти“, „възможности“, „конституция“ – с които задаваше темите, които Миранда включваше в своя рап монолог.

Опасенията на Барак Обама, изразени в началото, че се притеснява и се надява да не изпусне някой от картоните, бяха напразни. Той не само се справи професионално, но и демонстрира леки танцови стъпки по време на изпълнението.

„Мислите ли, че ще се гледа много? Сигурен съм, че ще стане хит“, каза накрая президентът, а Миранда уточни, че не е виждал думите, подавани от Обама, предварително.

Wait for it… ⬇️ #Bam4Ham

Публикувахте от The White House в 14 март 2016 г.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg