Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Рапърът Сарафа е изчезнал

Близките на Серафим Мартинов го издирват чрез социалните мрежи

Всякаква информация е от значение, пишат роднините на Серафим Мартинов.  - Рапърът Сарафа е изчезнал

Всякаква информация е от значение, пишат роднините на Серафим Мартинов.

Рапърът Серафим Мартинов – Сарафа е изчезнал, става ясно от колаж, който разпространяват близките му в социалните мрежи. Новината съобщава Клуб Z, като се позовава на агенция БГНЕС. От пресцентъра на МВР, цитирани от Офнюз, все пак не потвърждават, че издирват изпълнителя.

На колажа, който се разпространява активно във Фейсбук, има две снимки – на едната Сарафа е с черно яке, с което е видян и за последно, на 8 януари.

„Всякаква информация е от значение – пишат роднините на рапъра. – Ако някой е виждал Серафим Мартинов (Sarafa / Сарафа) или има информация може да се обади на: 0884 047 994 или 0879 426 855.“

Сарафа има няколко песни с политически текстове. Сред тях е и парчето „Бяло, зелено, червено“, заради което срещу рапъра и колегите му Конса и Мишо Шамара се водеше дело.

В текста на песента имаше директни части срещу ГЕРБ, но и се създаваха асоциации за оскверняване на българското знаме. Именно заради второто и СЕМ сезира прокуратурата. Малко по-късно делото бе спряно – след като тогавашният главен прокурор Борис Велчев сметна, че няма основания изобщо да тръгва.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС