Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Рашидов избра Боил Банов за зам.-министър на културата

Харесан е отново

Преди да дойде в Министерството на културата Боил Банов ръководи 14 години Хасковския театър.   - Рашидов избра Боил Банов за зам.-министър на културата

Преди да дойде в Министерството на културата Боил Банов ръководи 14 години Хасковския театър.

Боил Банов ще бъде единият заместник на Вежди Рашидов в Министерството на културата, научи „Площад Славейков“.

Банов е направил впечатление като компетентен заместник на Мартин Иванов в служебното правителство. Положително за него се изказват мнозина във висшето арт ведомство. В последните 3 месеца той отговаряше за културното наследство и по-специално за възстановяването на заблатените разкопки в района на Ларгото.

Боил Банов e режисьор. В Министерство на културата той дойде от Драматично-кукления театър в Хасково, където кара няколко мандата като директор. Местният театър, управляван от него 14 години, се нарежда сред отличниците сред държавните културни институти.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах