Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Различни, но заедно (видео)

Нова телевизионна реклама събира свещеник и имам за чаша чай

Във видеото, което само в YouTube вече е гледано повече от 1,6 милиона пъти, за чаша чай се срещат възрастни свещеник и имам.  - Различни, но заедно (видео)

Във видеото, което само в YouTube вече е гледано повече от 1,6 милиона пъти, за чаша чай се срещат възрастни свещеник и имам.

Светът напоследък е изправен пред тежки времена – разделението между хората е навсякъде, социалните медии бъкат от фалшиви новини, възраждат се опасни и вредни обществени настроения. Понякога обаче има лъч надежда. Наскоро „Амазон“ представи новата реклама на своята услуга „Прайм“ и даде ясно послание: без значение какво ни различава, в основата си сме същите, като човешки същества.

Във видеото, което само в YouTube вече е гледано повече от 1,6 милиона пъти, за чаша чай се срещат възрастни свещеник и имам. В края на разговора им, видимо непринуден и приятен, двамата се изправят и със смях откриват, че споделят общ проблем – болки в коленете.

Историята продължава с това, че и имамът, и свещеникът поръчват по нещо със смартфоните си и съвсем скоро при всеки от тях пристига пакет – с наколенки. Така и двамата скоро могат да се молят без болка.

„Обожавам тази телевизионна реклама – написа в Туитър основателят на „Амазон“ Джеф Безос. – Много съм горд с екипа ни рекламисти!“

https://youtu.be/Ouu6LGGIWsc

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах