Разпродадени са всички билети за концерт на Панайот Панайотов

Кичка Бодурова няма да участва

Панайот Панайотов показа обратното на „мижав интерес“. Снимка: Личен архив - Разпродадени са всички билети за концерт на Панайот Панайотов

Панайот Панайотов показа обратното на „мижав интерес“. Снимка: Личен архив

Панайот Панайотов завладява София, след като не успя да завладее Бургас. Всички билети за екстрено организирания му концерт в „Кино Кабана“ в парка пред НДК на 10 август са вече разпродадени, съобщават организаторите на събитието.

Големият интерес към певеца от естрадното поколение е провокиран от разразилия се в социалните мрежи сблъсък между него и Кичка Бодурова. Панайот Панайотов е трябвало да бъде подгряваща звезда на концерта ѝ в Бургас, но поради неразбирателство и финансови спорове Бодурова е отменила участието му. „Момчето, което говори с морето“ заяви, че се отказва сам от концерта в Бургас поради „мижав интерес“.

Дълго продължилият спор между двете звезди доведе до бърза реакция на организаторите на събития в „Кино Кабана“, които доказаха, че Панайотов все още може да стане причина за разпродажба на билети.

1800 души са заявили присъствие или интерес към събитието на 10 август във Фейсбук, при капацитет 20-150 седящи места в „Кабана“. Билети вече няма, а Кичка Бодурова не е поканена да подгрява изпълнението на Панайотов.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах