Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Референдум за културно събитие на годината

„Площад Славейков“ кани своите читатели да определят най-вълнуващите и най-срамни явления през 2016-а

 - Референдум за културно събитие на годината

Годината е към края си и е време за равносметки. Ежедневно ви представяме нашата гледна точка за най-важните и вълнуващи събития в културата и обществения живот, а сега бихме се радвали да видим оценката за тях и на вас, читателите. Преди да разкажем за най-въздействащите и срамни явления в обзора на „Площад Славейков“ в края на годината, ви каним да определите вашите.

Подготвили сме класациите „Културни събития на годината“ и „Не-културни събития на годината“. И двете с по 20 предложения. В първата анкета избираме явленията с безспорен принос към културата, а във втората – онези, които предпочитаме да не се бяха случвали.

За разлика от референдума на Слави, ние няма да ви ограничим в избора. Предлагаме ви да добавите онова събитие, което за вас има по-голяма тежест от посочените. Пратете ни своя вариант по мейла или като коментар под самата анкета – ако има достатъчно подкрепа за него, ще бъде добавен.

Гласувайте:

АНКЕТА: РЕФЕРЕНДУМ ЗА КУЛТУРНО СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА

АНКЕТА: РЕФЕРЕНДУМ ЗА НЕ-КУЛТУРНО СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА

 

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС