Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Реклама?! Мик Джагър нарече „Монти Пайтън” сбръчкани старчоци

Мик Джагър е на 70 г., но не крие възрастта си. - Реклама?! Мик Джагър нарече „Монти Пайтън” сбръчкани старчоци

Мик Джагър е на 70 г., но не крие възрастта си.

На Мик Джагър винаги може да се разчита да направи добра реклама – не само на концертите на „Ролинг Стоунс“, но и на другите си събратя от изкуството. Легендарният рокаджия бутна едно рамо на комедийната трупа „Монти Пайтън” преди завръщането им на сцена, изпращайки им клип.

В него музикантът се показва като шегаджия, закачайки се с Джон Клийз и компания. „Монти Пайтън“? Те още ли дишат? Тези сбръчкани старчета?! Кой ли пък ще иска да ги гледа? Бяха забавни през 60-те”, казва 70-годишният Мик. Средната възраст на величествената комедийна трупа е 72 години.

Във видеото секретарят на Мик Джагър му долага, че тези „дядовци” са продали за 43 секунди билетите за първото си шоу в лондонската зала „O2 Arena”, което е на 1 юли.

“Леле, те наистина бързо печелят. Това е наистина невероятно! Но въпреки това те са сбръчкани старчоци, които се опитват да възкресят младостта и да направят много кинти”, коментира Джагър.

Рокаджията не е единствената популярна, която подкрепя събирането на легендарните „Монти Пайтън”. Известният учен Стивън Хокинг също се присъединява към техните представления – как, засега не е ясно. „Той ни е фен. Когато го поканихме, се съгласи за минута”, споделя Ерик Айдъл – един от трупата.

 

Световното турне на комедийната трупа "Монти Пайтън" стартира на 1 юли в Лондон.

Комедийната трупа „Монти Пайтън“ се събра за пръв път от 1998 г.

„Отваряме шоуто със страхотен номер – всичко е много енергично, скачаме като пощурели по сцената. Вдъхновихме се от Мик Джагър, който все още се движи бързо по сцената, – шегува се Джон Клийз. – Имаме доста виагра в гримьорните”.

Петимата живи членове на „Монти Пайтън“ се събират на една сцена за пръв път от 1998 г. Пред публиката излизат Джон Клийз, Ерик Айдъл, Тери Гилиам, Майкъл Палин и Тери Джоунс. Единственият, който липсва, е покойният Греъм Чапман. Финалът на шоуто ще включва музикално изпълнение, в което с ретроспективни видеокадри ще „участва” и той.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС