Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Компромис: Режисьорът на „Изкуплението Шоушенк” снима фентъзи

Чарлийз Терон като Злата кралица в "Снежанка и Ловецът". - Компромис: Режисьорът на „Изкуплението Шоушенк” снима фентъзи

Чарлийз Терон като Злата кралица в "Снежанка и Ловецът".

Франк Дарабонт – създателят на два легендарни проекта – филмовата класика „Изкуплението Шоушенк” и телевизионния култ „Живите мъртви”, изпадна до режисьор на фентъзи.

Дарабонт влиза във фабриката за тийнейджърско кино, за да режисира втората част на киноприказката „Снежанка и ловецът”. Унгаро-американецът ще замени Рупърт Сандерс, който се забърка в любовен скандал с Кристен Стюарт – актрисата, изиграла главната роля.

Продължението на филма този път ще се върти около Ловеца – образ, изигран от Крис Хемсуърт. Засега не е ясно дали Кристен Стюарт и Чарлийз Терон ще повторят ролите си.

Премиерата на филма е насрочена за 2016 година.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

ПИРформанс

Bookshop 728×90