Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Рицарите без броня се събират днес

Много от „кръстоносците“ във филма са в царство им небесно

Порасналите „рицари“ ще се видят днес в столичното кино „Влайкова“. - Рицарите без броня се събират днес

Порасналите „рицари“ ще се видят днес в столичното кино „Влайкова“.

„Рицарят без броня“ Олег Ковачев, изиграл главната роля в едноименния филм, събира и останалите „кръстоносци“ от лентата на среща 50 години по-късно. Денят е днес, мястото – столичното кино „Влайкова“ на ул. „Иван Асен“, часът – 18.

Много от рицарите, създали филма, се преселиха през годините в небесното царство – поетът Валери Петров, автор на сценария, режисьорът Борислав Шаралиев, актьорите Апостол Карамитев, Мария Русалиева, Таня Масалитинова… Някои от наследниците им ще дойдат вместо тях на срещата, пише „24 часа“ – съорганизатор на събитието.

Ще присъстват участници във филма като Никола Анастасов и Джони Пенков, както и някои от малките актьори, които като пораснаха избраха други професии – фотографът Олег Попов и бизнесменът Славчо Николов. От „рицарите“ в хлапашка възраст единствен Вихър Стойчев е станал актьор – днес е част от Младежкия театър.

https://youtu.be/HdA-6wh9qds

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС