Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Робърт Дауни напусна интервю, вбесен от водещия (видео)

Журналистът опита да насочи разговора към проблемите на актьора с наркотиците

Робърт Дауни преди да си тръгне от студиото. - Робърт Дауни напусна интервю, вбесен от водещия (видео)

Робърт Дауни преди да си тръгне от студиото.

Робърт Дауни Джуниър напусна телевизионно студио по средата на интервю, след като водещият на „Ченъл 4“ Кришнан Гуру-Мърти го попита за проблемите му с наркотиците от миналото и за престоя в затвора.

„Става малко като Даян Сойер, ти си гадняр“, е чут да казва на излизане актьорът. Американската водеща Даян Сойер е известна с изповедалния характер на интервюта със знаменитости, които взема.

Иначе, на старта на интервюто, излъчено в сряда, Дауни е щастлив да отговаря на въпроси за новия си филм „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ и ролята си на Железния човек в него.

Нещата обаче се обръщат, когато водещият го пита за негова реплика пред „Ню Йорк Таймс“, в която се загатва, че е бил в затвора. Актьорът отказва да говори по темата, като отчита, че това е било „в специфично време“. Журналистът отвежда Дауни до връзката му с баща му и до „мрачните периоди, през които е минал“, а актьорът отвръща: „извинявайте, какво правите“.

След това тогава Робърт Дауни ядосан става от стола си, казва „довиждане“ и напуска стаята. За напускането разказа и самият водещ чрез статус в „Туитър“, като в него разкри и за репликата с Даян Сойер.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС