Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Робърт де Ниро, майстор на лъжите (видео)

Актьорът влиза в ролята на Бърнард Мейдоф в нов сериал на НВО

Робърт де Ниро прави първата си роля за НВО. - Робърт де Ниро, майстор на лъжите (видео)

Робърт де Ниро прави първата си роля за НВО.

Годината е 2008 г. Играч на стоковата борса, инвестиционен консултант и финансист, Бърни Мейдоф става световноизвестен по целия свят, след като е арестуван за извършването на може би най-голямата финансова измама в американската история. Сега, почти десет години по-късно, в ролята на Мейдоф влиза Робърт де Ниро – в сериала The Wizard of Lies (букв. „Магьосник на лъжите“; продукцията все още няма българско заглавие), чиято премиера е на 20 май.

Това е първата роля на двукратния носител на Оскар („Разяреният бик“ и „Кръстникът II“) за НВО. Също дебют за мрежата прави Мишел Пфайфър. Тя се превъплъщава в дългогодишната съпруга на Мейдоф, Рут, която не подозира нищо за събитията, довели до финансовия крах на безброй хора и институции… както и на унищожаването на собственото им семейство.

Режисьор на сериала е Бари Левинсън, а сценаристи – Сам Левинсън, Джон Бърнам Шварц и Самюел Баум.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg